Skip to content
211123-teaserimg-800px
April 13, 2022

Er is een relatie tussen binnenklimaat en de gezondheid en prestaties van gebruikers van gebouwen, zowel in kantoren (prestaties van werknemers), woningen (gezondheid bewoners) als in scholen (leerprestaties). Dit Café ging over onze gezondheid en productiviteit binnen gebouwen.

Het Café vond plaats in Tapijn in Maastricht, dit gebouw heeft een ware metamorfose ondergaan; van verlaten kazerne tot een werkelijk prachtig en levendig stadspark. Het is niet alleen een plek geworden voor bewoners om te wandelen en te recreëren, maar ook een aangename omgeving om te studeren of te werken.

Tapijn is een onderdeel van de Universiteit Maastricht. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de Universiteit Maastricht; net als de gezondheid en het welzijn van studenten en medewerkers. In dit nieuwe onderwijsgebouw zijn verschillende evidence-based maatregelen geïntegreerd die te maken hebben met welzijn.

Piet Eichholtz (Maastricht University), Jean Frantzen (DGMR) en Erik Schotte (LIAG architecten + bouwadviseurs) hebben een presentatie gegeven over Health and Well-being.

Presentatie Jean Frantzen

Presentatie Erik Schotte

CRADLE TO CRADLE CAFÉ IS EEN INITIATIEF VAN

c2cc mosa
c2cc tarkett
c2cc qbiq wall systems
c2cc youtube channel
c2cc linkedin connect
Back To Top