Skip to content

Ahrend

Over Koninklijke Ahrend

Koninklijke Ahrend, opgericht in 1896 in Amsterdam, is internationaal toonaangevend in de kantoormeubel-industrie. Het bedrijf creëert vitaliserende werkomgevingen en hoogwaardige meubellijnen die wereldwijd direct aan de klant worden geleverd.

De meubellijnen en ruimtelijke oplossingen van Koninklijke Ahrend zijn ontworpen om de medewerkers-bevlogenheid te verhogen en het welzijn en de productiviteit van de medewerkers te verbeteren. De producten blinken uit door de duurzaamheid en het tijdloze Dutch Design.

Drie onderscheidende merken

Het bedrijf heeft eigen verkoopkantoren in meer dan 25 landen in Europa, het Midden-Oosten en Azië, en bedient de klant via een portfolio van drie onderscheidende merken: Ahrend, Gispen en Presikhaaf Schoolmeubelen.

Duurzaam design

Wij staan voor duurzame producten, geïnspireerd door Friso Kramer en ontworpen vanuit zijn filosofie “less is more” – de kunst van het weglaten – en daarmee als vanzelfsprekend passen bij de circulaire economie. Al 125 jaar ontwerpen wij producten die tijdloos zijn en een leven lang mee gaan. Onze producten ontwerpen wij volgens duurzame en circulaire ontwerpprincipes en wij bieden diensten aan om er voor te zorgen dat onze producten zo lang mogelijk gebruikt worden.

Ambities voor de toekomst

Als voortrekker in onze industrie stellen wij ons steeds ambitieuzere doelstellingen om de aarde zo min mogelijk te belasten. Zo verlagen wij tot aan 2025 onze wereldwijde CO2 uitstoot met 37% ten opzichte van 2018. En dat terwijl de emissies van onze productielocaties sinds 1990 al met 60% zijn gedaald.

Koninklijke Ahrend leidt de industrie met haar circulaire businessmodellen, is Cradle2Cradle© gecertificeerd en is lid van de EllenMcArthur CE100 foundation. Het bedrijf heeft 1.600 werknemers waarvan ca 15% met een arbeidsbeperking.

Contactinfo

Ahrend Nederland bv
Kofferen 60
5490 AA Sint-Oedenrode

Ahrend Inspiration Centre
Laarderhoogtweg 25
1101 EB Amsterdam

Tel. +31 (0)88 006 0000

Links
Contact

Karlijn Jonker
Sales Manager

karlijn.jonker@ahrend.com
Tel. +31 88 00 60 000

karlijnjonker

CRADLE TO CRADLE CAFÉ IS EEN INITIATIEF VAN

c2cc mosa
c2cc ahrend
c2cc tarkett
c2cc qbiq wall systems
c2cc youtube channel
c2cc linkedin connect
Back To Top